Hjulbygging

Vi bygger alt av hjul! 20 års erfaring for ryttere på alle nivåer. Om du trenger hjul for de største oppgjørene i Norgescupen, bombesikre hjul for herjing i skogen, eller vil ha nye "godhjul" til Birken, kan vi bygge de hjulene som passer akkurat deg! Vi vil alltid ha en dialog med deg før endelig bestilling av hjulbygging for å sikre oss at du får de hjulene du trenger.

Men hvorfor håndbygde hjul??

Sammenliknet med systemhjul vil håndbygde hjul generelt være:

  • Lettere
  • Mer holdbare
  • Stivere, om du vil
  • eller mykere, om du vil det
  • Spenstigere
  • Mer servicevennlige
  • Billigere
Alt over er vel og bra, men viktigst -

hjulene er tilpasset DEG og din bruk!

Tykke alu.eiker kan se tøft ut, men det er akk så "dødt" å kjøre på...

Om du vil levere komponenter til oss og vi kun står for byggingen, kan du med få unntak det. Vi anbefaler at vi som et minimum står for eikene.

Hvordan bygger vi dine hjul?

NoTubes-felg
m/runde eiker
Pris for hjulsett bygget med NoTubes-felger, runde ståleiker i egnede dimensjoner og aluminiumsnipler. Nav ikke inkludert. + kr 100, for 650b og 29"-felger, + kr 100 for hvite felger, + kr 400 for Podium MMX, + kr 800 for Alpha 340, . Pris Kr.
3900,-
Spesiell bygging av hjul som er ekstra tidkrevende, f.eks Mavic-felger med FORE-system. Det vil klart fremgå av pristilbud om det skulle være komponenter som går i denne kategorien. Pris Kr.
800-900,-
Slangeløs
klargjøring..
..av NoTubes-felger. Felgen renses, teipes med NoTubes' gule felgtape og ventil monteres. Halv pris om FN-S har levert felgene. Pris Kr.
100,-
Bremseskive-
bolter
Sett med seks titanbolter fra Pro-Bolt for feste av bremseskive. Pris Kr.
228,-
For bestilling eller spørsmål, kontakt oss.

Til hovedsiden